Behouden
Tool

Fit en vitaal op de werkvloer

Artikelafbeelding

Terwijl ze zich iedere dag inzetten om het leven van anderen zo aangenaam mogelijk te maken, moeten je medewerkers ook goed voor zichzelf zorgen. Met de website Vitaliteit in Kaart informeer jij jouw medewerkers hoe zij in iedere levensfase gezond en met plezier aan het werk blijven.

Vitaliteitinkaart.nl bestaat uit vier onderdelen.

  1. Werkomstandigheden: werkdruk, fysieke belasting, ongewenst gedrag en de werkurenberekenaar
  2. Werk-privé balans: mantelzorg en werk, ouderschapsverlof, financiële problemen en overgang
  3. Vitaal en gezond: gezond gewicht, alcoholgebruik, de leefstijlcoach en mindfulness
  4. Ontwikkeling en loopbaan: een leven lang leren, sollicitatietips en Sterk in je Werk.


Met Kennisdomein Duurzame inzetbaarheid kun je de site gratis beschikbaar stellen aan jouw medewerkers, bijvoorbeeld op het intranet. Maak Vitaliteitinkaart.nl bekend bij jouw medewerkers met beeldmateriaal en suggesties voor teksten voor intranet en sociale media. Download de toolkit.

Groeiende inhoud

De inhoud van Vitaliteitinkaart.nl ontwikkelen we samen. Heb jij bruikbare onderwerpen, informatie die niet mag missen of heb je suggesties ter verbetering? Laat het ons weten.

Jouw eigen VitaliteitinKaart-website?

Wil jij een Vitaliteit in Kaart-website in eigen beheer en in de look and feel van jouw organisatie? Dat kan. De inhoud kun je dan naar eigen inzicht uitbreiden en aanpassen. Bijvoorbeeld met verwijzing naar specifieke regelingen en praktijken van jouw organisatie. Voor de aanschaf en het beheer van een eigen website worden kosten in rekening gebracht. Meer weten? Neem contact op met Marlous van Os.

Digitale community Vitaliteit

Houd jij je binnen jouw organisatie bezig met het thema vitaliteit van medewerkers? De community Vitaliteit is bedoeld om in contact te komen met vakgenoten, om ideeën uit te wisselen, vraagstukken te bespreken en ervaringen te delen.

Nog geen lid?

Aanmelden voor de community Vitaliteit kan bij Marlous van Os.