Kennis­domeinen

Artikelafbeelding

Alle organisaties die zijn aangesloten bij Transvorm maken gebruik van de basisaansluiting. Daarnaast kun je ervoor kiezen om te participeren in vier kennisdomeinen.

Basisaansluiting

Samen werken aan een evenwichtige personeelsvoorziening van zorg en welzijn in Noord-Brabant. Door je aan te sluiten bij Transvorm, wordt jouw organisatie onderdeel van een actief en effectief netwerk. Transvorm verbindt, ondersteunt en faciliteert uitwisseling en samenwerking binnen én buiten de sector.
Meer lezen...

Werving

Is de werving van goede mensen voor jou ook zo'n uitdaging? Veel organisaties in zorg en welzijn werken hard om nieuwe medewerkers te vinden. Met het Kennisdomein Werving heb je een effectief extra middel voor al jouw wervingsactiviteiten.
Meer lezen...

Loopbaan

Met de instrumenten en activiteiten binnen het Kennisdomein Loopbaan laat je medewerkers goed landen in de organisatie en stimuleer je hen de regie van hun loopbaan te nemen door zich te blijven ontwikkelen. Zo investeer je samen in een duurzame match tussen werkgever en werknemer.
Meer lezen...

Strategische personeelsontwikkeling

Strategische personeelsontwikkeling staat voor een geïntegreerde aanpak op het gebied van opleiden, leren, (loopbaan)ontwikkeling en organisatieverandering. De juiste mensen op de juiste plek en het stimuleren van hun professionele ontwikkeling en eigenaarschap zorgt voor een toekomstbestendige organisatie.
Meer lezen...

Duurzame inzetbaarheid

De druk op zorgmedewerkers neemt toe. Hoe zorgen we ze ervoor dat ze blijven beschikken over een goed werkvermogen, energiek en gemotiveerd aan het werk zijn en zichzelf professioneel kunnen blijven ontwikkelen? Oftewel: hoe houden we medewerkers duurzaam inzetbaar?
Meer lezen...