Werven

Ontdekdezorg: deel je activiteiten

Artikelafbeelding

Organiseert jouw organisatie activiteiten om geïnteresseerden te informeren over werken in zorg en welzijn? Met de landelijke Ontdekdezorg campagne zijn je activiteiten het hele jaar zichtbaar.

Terug naar Nieuws

Samen met werkgevers in zorg en welzijn organiseren we al tien jaar de landelijke Ontdekdezorg week (voorheen de Week van zorg en welzijn). Maar mensen zijn nu het hele jaar door op zoek naar een baan. Daarom is de landelijke Ontdekdezorg campagne het hele jaar zichtbaar.

Extra zichtbaar

Dit betekent dat er geen aparte Ontdekdezorg week meer is. Naast deze landelijke zichtbaarheid zijn er piekmomenten waarin we extra zichtbaar zijn. En het eerste piekmoment is al snel.

De piekmomenten in 2023:

  • 13 t/m 18 maart
  • 12 t/m 17 juni
  • 16 t/m 21 oktober

Samen met zorg- en welzijnsorganisatie organiseren we in deze periode Ik Zorg. activiteiten om geïnteresseerden nader kennis te laten maken met de sector.

Kenningmakingsactiviteit

Organiseer je in deze periode een kennismakings- of oriëntatieactiviteit? Vergeet deze dan niet aan te melden op BrabantZorg.Net met als categorieën ‘OntdekDeZorg Brabant’ en ‘BrabantZorg.Net’. Hulp nodig? Raadpleeg de gebruiksaanwijzing.

Deze activiteiten zullen ook worden gedeeld op de landelijke website van Ontdekdezorg.

Promoten

Op zoek naar promotiemateriaal? Maak dan gebruik van de toolkit met daarin onder andere posters, social media posts en banners.

Download toolkit

Verder uitwerken

Met tien aangesloten organisaties hebben we gebrainstormd over Brabantbrede wervingsactiviteiten. Hier zijn goede ideeën uit voortgekomen. Samen met jullie werken we deze ideeën uit. Hier komen we in het voorjaar op terug.