Werven
Tool

Transvorm Talent Center voor een goede match

Artikelafbeelding

Vergroot jouw kansen op een goede match met het Transvorm Talent Center. Potentiële medewerkers oriënteren zich via de tool op werken en leren in zorg en welzijn.

De potentiële medewerkers maken op die manier een bewuste keuze voor een loopbaan in de sector. De kandidaat presenteert zich direct bij de werkgevers van zijn of haar keuze.

Portfolio

De kandidaat doorloopt het programma en creëert zo een persoonlijk portfolio met een presentatiepagina. Je ziet de kwalificaties van de kandidaat en informatie over persoonlijkheid, talenten, competenties, motivatie en interesses. Bekijk een voorbeeld van een portfolio

Talentpool

De kandidaat kan er ook voor kiezen zijn profiel zichtbaar te maken voor meerdere zorgorganisaties. Werkgevers zoeken in de Talentpool naar kandidaten op beroep, beschikbare uren, kwaliteiten of competenties. Zo blijft talent voor de sector behouden en nemen de wervingskosten af.

Assessment

Met een wetenschappelijk onderbouwd assessment krijg je de kandidaat nog scherper in beeld: werk- en denkniveau, leervermogen, talenten, drijfveren en competenties. Met de rapportage beoordeel je of de vaardigheden en talenten van de kandidaat aansluiten bij de organisatie en de eisen van een functie, en of hij of zij in de toekomst nog kan doorgroeien. Bekijk een voorbeeld van een rapportage

Je kunt het assessment inzetten tegen een meerprijs. Voor een beter resultaat, volg je ook een online training tot consultant van 2,5 uur. Daarna kun je deelnemen aan periodieke verdiepingstrainingen.

Lees hier meer over het assessment, bijbehorende training en de kosten