Werven
Kennis

Regionaal netwerk HR- en P&O- managers

Artikelafbeelding

Tijdens regionale netwerkbijeenkomsten voor HR-/P&O-managers staan ontmoeten, inspireren en kennis delen centraal. We bespreken ontwikkelingen in de branche zoals beleid, wet- en regelgeving en maatschappelijke veranderingen, en hun impact op de deelnemende organisaties. 

De Arbeidsmarkt in Kaart en Onderwijs in Kaart bieden geregeld input voor de gesprekken. De deelnemers delen vaak best practices en andere vormen van opgedane kennis en ervaringen. We denken samen na over de rol van HR/P&O in de huidige arbeidsmarktsituatie, strategische personeelsplanning, arbeidsmarkt- en opleidingsbeleid. Waar van toepassing wordt samenwerking en aansluiting in beleid en acties voor de sector zorg- en welzijn binnen de regio gezocht.

Deelnemers aan netwerken HR-/P&O-managers

HR-/P&O-managers van zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Brabant, werkzaam bij organisaties die de basisdienstverlening afnemen.

Tijdsinvestering

De deelnemers aan de bijeenkomsten voor HR-/P&O-managers komen enkele keren per jaar bijeen. De bijeenkomsten duren maximaal 3 uur.

Meer informatie

HRM overleg/Noordoost-Brabant: Nienke Raaijmakers
HRM overleg/Midden-Brabant: René van Trijp

  • Log in voor het digitale netwerk HR-platform Noordoost- en Midden-Brabant. Nog geen lid van de community? Neem dan contact op met Nienke Raaijmakers of René van Trijp.