Werven

Brabantse wervingscampagne van start!

Artikelafbeelding

Samen met zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Brabant lanceerden we op feestelijke wijze de campagne 'Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen'. Ook een tiental 'zorgambassadeurs' was 24 oktober van de partij in de Azijnfabriek in Den Bosch.

Terug naar Nieuws

Met deze wervingscampagne laten we geïnteresseerde zij-instromers en herintreders stappen zetten op weg naar leren en werken in zorg en welzijn.

Inzetten op samenwerking

“We doen werk dat ertoe doet, en dat merken we ook in de verhalen”, zei Nienke Raaijmakers, adviseur regio Noordoost-Brabant van Transvorm. Bestuurder John Moolenschot van Laverhof voegde daaraantoe: “We zijn een sector die goed en veel met elkaar samenwerkt. We weten elkaar goed te vinden en zijn geen concurrenten meer, maar willen samenwerken."

Meer dan veertig zorgambassadeurs

Na de feestelijke lancering sprak Diann de Jong van het Ontdekdezorg Contactpunt met de tien aanwezige zorgambassadeurs. Hun verhalen en (video-) portretten vormen samen met die van ruim dertig andere zorgmedewerkers het hart van de campagne.

Lanceringsvideo Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen

Aftellen naar de lancering van de campagne: bekijk de video.

Online campane

De online campagne is te zien op Facebook, Instagram, TikTok en Indebuurt en wijst geïnteresseerden door naar de vernieuwde website OntdekdezorgBrabant.nl. Daar vinden ze naast portretverhalen van de Brabantse zorgambassadeurs, ook informatie over leren en werken in de sector.

Gebruik de toolkit voor organisaties

In deze pdf vind je een overzicht van alle materialen die je tot je beschikking hebt om zelf te gebruiken en aan te sluiten bij 'Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen.'

Ontdekdezorg Meet and Greets XL

Rond de lancering van de campagne organiseert het Ontdekdezorg Contactpunt vier Meet and Greets XL voor zij-instromers en herintreders. De bijeenkomsten in Eindhoven (1 november) en Oisterwijk (8 november) staan nog op de agenda. Wil jouw organisatie deelnemen in Oisterwijk, stuur een mail naar ontdekdezorg@transvorm.org.