Werven

Ontdekdezorg week: veel Brabantse activiteiten

Artikelafbeelding

De tiende editie van de Ontdekdezorg week vond plaats van 14 t/m 19 maart. Potentiële zij-instromers en herintreders (her)ontdekten in deze week de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn. In Brabant waren ruim zeventig (online) oriëntatie-activiteiten zoals webinars, open dagen, speeddates en workshops.

Talkshow Hart voor Zorg en Welzijn, meer dan applaus

Naast het ruime landelijke webinar-aanbod organiseerde Transvorm een Ik Zorg.- webinar waar de deelnemers werden geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden in Brabant. Ook maakten we de online talkshow ‘Hart voor Zorg en Welzijn, meer dan applaus' met Ralph Kolen en bijzondere zorgmedewerkers. Inmiddels heeft de talkshow al ruim 500 weergaven. Terugkijken kan via YouTube.

Nieuwe activiteiten op locatie

Nu het weer mogelijk is elkaar live te ontmoeten, organiseren we binnenkort weer Ik Zorg.- activiteiten waar organisaties en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. De aftrap is half mei met een talentenmarkt voor jeugdzorg, gehandicaptenzorg en maatschappelijke opvang in Midden- en West-Brabant.

Meer weten over de komende activiteiten of aanmelden? Neem contact op met Diann de Jong: d.dejong@transvorm of Esther Spooren: e.spooren@transvorm.org.