Innoveren

HIS-I 2.0 met succes afgesloten

Artikelafbeelding

De tweede editie van Health Innovation School - Implementation (HIS-I) was weer een groot succes. Eind juni sloten de 'rebels' deze editie af met een inspirerende creatieve workshop. 

Terug naar Nieuws

Tijdens dit tiendaagse programma krijgen deelnemers uit Brabant en Limburg kennis, expertise, succesvolle voorbeelden en praktische handvatten aangereikt voor het implementeren en opschalen van sociale en technologische innovaties.

Wat vonden de deelnemers van deze editie? "De HIS-I dompelde ons onder in implementatietheorieën, modellen, het belang van de eindgebruiker en wij voegden daarin ook nog het element gedrag aan toe. Wat mij bij blijft vanuit dit traject is natuurlijk de weerbarstigheid van de praktijk. Een plan is nodig, doen is essentieel en samen doen is key. Blijf je verdiepen in datgene waarvoor je het doet. Dat zal je implementatiesucces echt doen verhogen.”

In april 2024 start de HIS-I 3.0

Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Houd de website www.hisimplementation.nl in de gaten of stuur een mail naar info@hisimplementation.nl.