Gloednieuw Transvorm Magazine deze week op de mat

Artikelafbeelding

Transvorm trapt 2023 af met een gloednieuw relatiemagazine in een volledig nieuwe huisstijl. Transvorm Magazine is er voor iedereen die zich bezig houdt met werken in zorg en welzijn in Noord-Brabant. Aangesloten organisaties en stakeholders vinden het magazine deze week op de mat. 

Opvolger van InVorm

Transvorm Magazine is de opvolger van InVorm en verschijnt jaarlijks drie keer met verdiepende artikelen over arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn. We focussen op de toekomst met praktijkverhalen over innovatie en toekomstbestendig werken. We volgen ontwikkelingen, cijfers en trends. Natuurlijk met vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. We richten ons op Brabant maar laten ons inspireren door goede voorbeelden in andere regio’s en sectoren.

Transvorm Magazine is een zichtbaar eindpunt van een strategisch traject binnen onze organisatie. Tegelijkertijd is het een startpunt: we gaan onze rol al kennisdeler, verbinder en aanjager nog steviger neerzetten. Dat zie je niet alleen in het magazine maar ook op de nieuwe websites die in de loop van 2023 live gaan.

Een greep uit het eerste nummer

  • Bij woonlocatie Wij zijn Zuiderschans werken mensen met en zonder zorgachtergrond.
  • De Studentenbende van Cello verbindt onderwijs en zorgpraktijk.
  • Investeer in je psychologische contracten en behoud je medewerkers.

Benieuwd naar Transvorm Magazine?

Magazine niet ontvangen? Vraag kosteloos de eerste editie van Transvorm Magazine aan, dan zorgen wij dat je voortaan drie keer per jaar het blad in je brievenbus krijgt. Mail je contactgegevens (naam, organisatie en adres) naar info@transvorm.org.

Of bekijk de digitale versie