Innoveren

Inschrijving HIS-I 3.0 geopend

Artikelafbeelding

Innovatie speelt een belangrijke rol in het terugdringen van de zorgvraag, het verlichten van de werkdruk én het beheersen van de zorgkosten. Health Innovation School – Implementation (HIS-I) biedt kennis, expertise, praktijkvoorbeelden en praktische handvatten voor het implementeren en opschalen van sociale en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties.

Terug naar Nieuws

Na twee succesvolle edities kun je je nu aanmelden voor de derde editie, die van start gaat in het najaar van 2024. In tien programmadagen leer jij hoe je goede ideeën écht van de grond krijgt en laat slagen in je organisatie. Je gaat met een eigen innovatie aan de slag om deze naar een hoger niveau te tillen.

Wat zeggen oud-deelnemers?

“Wij zijn van zien, doen en ervaren. Ga leren door te doen en leer ook van organisaties om je heen. Dat was het leuke van de HIS-I, je ontmoet meerdere organisaties en hoort waar anderen mee bezig zijn. En niet onbelangrijk: vergeet de cliënt zelf niet.”

Meer informatie of aanmelden

Op deze pagina vind je meer informatie over HIS-I 3.0 en de eerdere edities. Wil je je aanmelden? Dat kan hier. (Inschrijfgeld bedraagt €250.)

HIS-Implementation is een gezamenlijk initiatief van Transvorm, Care Innovation Center, Zorg aan Zet en Coöperatie Slimmer Leven. Het valt onder de landelijke vlag van ‘Schools of Future Health’. Het doel van alle Schools of Future Health is het bevorderen van samenwerking op het gebied van innovatie in de zorg en welzijn.