Werven
Tool

Haal meer uit je werving met een WerkenBij-podcast

Artikelafbeelding

Wil je jouw werving naar een hoger niveau tillen? Heb je weleens gedacht aan een podcast opnemen, maar heb je er de tijd of middelen niet voor? Laat van je horen en neem een gratis podcast op! Wat maakt werken in jouw organisatie zo leuk en interessant? Jouw medewerkers vertellen het in de podcast. 

Je organisatie heeft een WerkenBij-pagina of -website waar werkzoekenden informatie en inspiratieverhalen vinden over werken bij je organisatie en jullie plaatsen vacatures op BrabantZorg.Net. Misschien probeer je al door middel van video en storytelling nieuwe medewerkers te werven. Een podcast is een mooi extra middel om in te zetten voor je WerkenBij-pagina.

Podcasts zijn populair, vooral onder jongeren en studenten. Geef een inkijkje in jouw organisatie door een podcast op te nemen, die jouw WerkenBij-pagina verrijkt met échte wervende verhalen van medewerkers.

Het neemt weinig tijd in beslag

Podcastmaker Alexander Steegh van Aspic Media komt graag bij jouw organisatie langs om met twee of drie zorg- of welzijnsmedewerkers te praten die een leuk, mooi of ludiek verhaal hebben over werken bij jouw organisatie. Samen laten we zien hoe gevarieerd en mooi werken is in deze sector.

Naast dat je een mooie podcastaflevering hebt voor jouw WerkenBij-pagina en de organisatiepagina van BrabantZorg.Net, komt de aflevering op de WerkenBijMap te staan. Werkzoekenden vinden hier een overzicht van allerlei organisaties, waar wordt doorgelinkt naar de platformen en kanalen van de organisaties.

Wat kost het?

Het opnemen van de podcast is kosteloos voor bij Transvorm aangesloten organisaties met Kennisdomein 1: Werving. Wel betaal je de jaarlijkse hostingkosten van € 190 (exclusief btw) aan Aspic Media. De hostingkosten hebben betrekking op het aanmelden, beheren en verspreiden van podcasts via Spotify en andere sociale media voor de WerkenBij-map. Dit abonnement is jaarlijks opzegbaar.

Wil je een podcast opnemen?

Vul dan dit formulier in. Alexander Steegh neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. De opnames gaan op volgorde van inschrijving, de eerste vijftig zorg- en welzijnsorganisaties komen in aanmerking voor het maken van de WerkenBij-podcast.

Heb je nog vragen of wil je contact voor je de beslissing maakt? Neem dan contact op met Monique van de Laar.

Spotify

Benieuwd naar de podcastafleveringen met andere organisaties? Hier vind je een overzicht van de opgenomen podcasts.