Werven
Tool

Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen

Artikelafbeelding

Met de wervingscampagne 'Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen' laten we geïnteresseerde zij-instromers en herintreders stappen zetten op weg naar leren en werken in de zorg en welzijn.

Echte verhalen

De Brabantbrede campagne vertelt de échte verhalen van Brabantse zorg- en welzijnsmedewerkers. Van zorgtechnoloog tot wooncoach beschermd wonen en van verpleegkundige tot muziektherapeut.

De campagne is te zien op Facebook, Instagram, TikTok en Indebuurt.nl en wijst geïnteresseerden door naar de website OntdekdezorgBrabant.nl. Daar vinden ze naast portretverhalen van de Brabantse zorgambassadeurs ook informatie over leren en werken in de sector.

Zet de campagne zelf in

We stellen onderaan de pagina een toolkit beschikbaar met affiches, flyers en sociale media. De toolkit bevat materialen die je zelf kunt gebruiken om de wervingscampagne onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen.

  • Gebruik de kant en klare berichten
  • Of herschrijf de berichten naar eigen inzicht
  • Gebruik het materiaal voor zaken die je onder de aandacht wilt brengen.

Toolkit overzicht

In deze pdf vind je een overzicht van alle materialen die je tot je beschikking hebt om zelf te gebruiken, met links naar:

  • Canva-bestanden
  • Posters, flyers, socials beeldmateriaal en InDesign-bestanden (ook onderaan de pagina)

Wat kun je verder doen?

Volg de sociale media kanalen van OntdekdezorgBrabant en like en deel de berichten. En vraag je medewerkers dit ook te doen!

In een later stadium voegen we daar TikTok aan toe

Meer weten?

Mail voor opmerkingen of vragen over de toolkit naar communicatie@transvorm.org