Werven
Campagne

Landelijke campagne Ik Zorg.

Artikelafbeelding

De landelijke campagne Ik Zorg. verbetert het imago van zorg en welzijn en wijst op de diversiteit aan mogelijkheden om te werken in de sector. Met de campagne kiezen meer zij-instromers, herintreders en scholieren voor een loopbaan in zorg en welzijn.

Een landelijke aanpak

  • Op ontdekdezorg.nl lezen zij verhalen en algemene informatie over beroepen en opleidingen in zorg en welzijn, inclusief contactgegevens.
  • Op ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl publiceren Transvorm en twaalf andere regionale werkgeversorganisaties alle vacatures die ook op hun eigen websites staan.

Regionaal: Ik Zorg. Contactpunt

Mensen die geïnteresseerd zijn in (werken in) zorg en welzijn, nemen contact op met een landelijk of regionaal contactpunt. In Noord-Brabant doet Team leren en werken dit. In Eindhoven is er een fysiek Ik Zorg. Contactpunt dat wordt bemand door Team leren en werken samen met zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Eindhoven.

Op OntdekdezorgBrabant vind je informatie voor zij-instromers en andere geïnteresseerden.

Je kunt eenvoudig een groter bereik voor je wervingsactiviteiten realiseren: door jouw wervingsactiviteiten op BrabantZorg.Net en OntdekdezorgBrabant te publiceren.

… en vanuit jouw eigen organisatie

Ik Zorg. is een onderdeel van het brede arbeidsmarktprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van VWS. Transvorm dacht mee over de invulling van de campagne.

Meer informatie?

Neem contact op met ikzorg@transvorm.org of met Marlous van Os.