Arbeidsmarktconferentie Zuidoost-Brabant 2024

De Sectorale RAAT Zuidoost organiseert op 11 april 2024  de derde Arbeidsmarktconferentie. Dit jaar gaan we in gesprek met belangrijke spelers in onze regio en maken we definitieve keuzes voor de koers op weg naar regionaal werkgeverschap.

Samen met Saskia Lammers, wethouder van onder meer welzijn en werk van de gemeente Eindhoven en Paul van Nunen, directeur Brainport Development bespreken we de snelle groei van de Brainport-regio en de sociale effecten daarvan. Deze zogenoemde schaalsprong betekent extra uitdagingen voor onze sector én biedt kansen. Uitdagingen en kansen die we samen moeten aangaan en oppakken.

Beslis mee over onze koers

Met elkaar bespreken we de diverse scenario’s waarmee we invulling kunnen geven aan regionaal werkgeverschap en bepalen we onze route voor de komende jaren. Bestuurders zijn uitgenodigd hun HR-manager mee te brengen om input te leveren, mee te beslissen over keuzes die worden voorgelegd en een vertaling te kunnen maken naar de eigen organisatie.

Inschrijving geopend

Het complete programma van de Arbeidsmarktconferentie Zuidoost-Brabant 2024 versturen we begin volgend jaar. Inschrijven kan vanaf nu.
Ik beslis graag mee en meld mij aan >

Uitnodiging Arbeidsmarktconferentie Zuidoost-Brabant 2024