Brabant
Kennis

Overzicht digitale netwerken

Artikelafbeelding

In de digitale netwerken van Transvorm kun je kennis en ervaringen uitwisselen over relevante HR-thema's. Ieder netwerk heeft een eigen doelgroep en is soms verbonden met een kennisdomein. Interesse om mee te doen? Neem contact op met de beheerder van het digitale netwerk. 

Regionale digitale netwerken

Blink!

Digitaal netwerk dat de regionale samenwerking ondersteunt van loopbaan- en hr professionals in het project Blink Noordoost Brabant. Naast de netwerken kunnen we hier ideeën, ervaringen en vragen uitwisselen.

Opleidersnetwerk sectorbreed Midden-Brabant

Dit digitale netwerk bestaat uit leden van VVT-organisaties, hbo- en mbo-opleidingen en SBB, en is een aanvulling op het fysieke netwerk. Doel is het gezamenlijk oppakken van actuele thema’s gericht op opleiden in de regio Midden-Brabant.

HR-platform regio Midden-Brabant

Dit digitale netwerk van HR-/P&O-managers focust op het delen van kennis, het uitwisselen van ervaringen en het gezamenlijk oppakken van actuele thema’s gericht op strategisch HRM-beleid in de regio Midden-Brabant.

Netwerk recruiters regio Midden-Brabant

Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in de regio Midden-Brabant staan centraal in dit digitale netwerk voor recruiters. Wissel kennis en ervaringen uit en werk gezamenlijk aan actuele thema’s.

Werkgroep zij-instroom sectorbreed regio Midden-Brabant

Een netwerk over best practices, leuke initiatieven, tips en trucs over zij-instroom in de regio Midden-Brabant. Leer van elkaar en ontmoet elkaar (digitaal).

Opleiden regio Noordoost-Brabant

Dit digitale netwerk is een aanvulling op het opleidersnetwerk in de regio Noordoost-Brabant dat vier keer per jaar plaatsvindt. In deze groep delen opleidingscoördinatoren, opleidingsadviseurs, branchecoördinatoren onderwijs en opleidingsfunctionarisse kennis en opleidingsvraagstukken.

HR regio Noordoost-Brabant

Dit digitale netwerk is een aanvulling op het HR-netwerk voor HR-/P&O-managers in de regio Noordoost-Brabant dat vier keer per jaar plaatsvindt. In de online omgeving kun je expertise, vragen en casussen delen met collega's van andere organisaties.

Thematische digitale netwerken

Casemanagers verzuim- en schadelastbeheersing

Professionals die zich bezighouden met verzuim- en schadelastbeheersing wisselen hier kennis uit. Je kunt contact leggen met vakgenoten en gebruikmaken van elkaars kennis en netwerk. Deel je expertise en documenten, stel vragen, bespreek casussen.

Je kunt deelnemen als je organisatie gebruikmaakt van kennisdomein 4: Duurzame Inzetbaarheid.

Ontdekdezorg Contactpunt

Contactpersonen die actief zijn voor het Ontdekdezorg Contactpunt kunnen zich aansluiten bij dit digitale netwerk. Deel kennis, stel vragen en attendeer elkaar op activiteiten en bijeenkomsten die interessant zijn.

Ik weet wat ik kies

Hoe maak je scholieren en studenten enthousiast voor zorg en welzijn? Deel je goede voorbeelden en suggesties in deze groep.

Loopbaancoaches | Sterk in je Werk

Loopbaancoaches die een bijdrage leveren aan het project Sterk in je werk, zorg voor jezelf hebben een eigen digitaal netwerk.

Loopbaanprofessionals

Dit netwerk is voor en van deelnemers van het fysieke netwerk Loopbaanprofessionals. Naast de netwerkbijeenkomsten kun je hier ideeën, ervaringen en vragen uitwisselen.

Je kunt deelnemen als je organisatie gebruikmaakt van kennisdomein 2: Loopbaan.

TLP en TTC Consultants

Dit netwerk is voor consultants die gecertificeerd zijn om in het Transvorm Loopbaan Portal (TLP) en Transvorm Talent Center (TTC) het programma “Talent en geschiktheid” in te zetten voor (potentiële) medewerkers.

Je kunt kennis delen en medewerkers van Eelloo, de ontwikkelaar van de TLP en TTC, beantwoorden vragen en geven tips.

Je kunt deelnemen als je organisatie gebruikmaakt van kennisdomein 2: Loopbaan en je gecertificeerd bent.

Veilig en gezond werken

Een netwerk voor iedereen die zich bezighoudt met het terugdringen van fysieke belasting en arbo.

Transvorm organiseert drie keer per jaar een fysieke themabijeenkomst waarbij het delen van kennis en het onderling netwerken centraal staan. Tussendoor kun je terecht in deze groep.

Je kunt deelnemen als je organisatie gebruikmaakt van kennisdomein 4: Duurzame Inzetbaarheid.

Zien we je ook bij de fysieke netwerken?

Ken je onze fysieke netwerken al? Check welke netwerken en overleggen er Brabantbreed en in jouw regio zijn. De strategisch adviseur in jouw regio geeft je graag meer informatie.