Vacature: consulent Leren en werken

Artikelafbeelding

De sector zorg en welzijn is een van de mooiste sectoren om in te werken. Vind jij dat ook? En zou je graag werken in een functie die dit uitdraagt? In deze functie werk je samen met zorg- en welzijnsorganisaties om een realistisch beeld van de sector te geven. Je neemt deel aan regionale voorlichtings- en wervingsprojecten en netwerken. Je organiseert activiteiten, adviseert en enthousiasmeert werkzoekenden voor de sector zorg en welzijn.

Heb je ideeën over mobiliteit, instroom en werving in zorg en welzijn? Dan zoeken we jou!

Transvorm heeft plaats voor een enthousiaste:

Consulent Leren en werken (24-28 uur/week)

Wie ben jij?

Je bent van nature nieuwsgierig, leergierig, energiek en flexibel.

Je hebt (HR) ervaring in/met de sector zorg en welzijn. Je bent bekend met de arbeidsmarkt in zorg en welzijn en je hebt voldoende achtergrondinformatie om hierover in gesprek te gaan met geïnteresseerden.

Je bent een verbinder en je kunt omgaan met de verschillende belangen (werkgevers, werkzoekenden, stakeholders). Je kunt meebewegen met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en dus ook met de werkzaamheden van deze functie.

Je staat open voor creatieve ideeën en denkt hierin zelf ook actief mee. Samenwerken en netwerken zit in jouw DNA en maakt jou een fijne collega binnen een hecht team.

Wat ga je doen?

In een team werk je met en voor zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Brabant. Samen met onze projectleiders, strategisch adviseurs en deze organisaties zet je verschillende activiteiten op. Die hebben te maken met werving, instroom en mobiliteit richting zowel opleidingen als banen. De sector zorg en welzijn is in beweging, Transvorm en deze functie zijn dat ook. Een aantal taken die je zou kunnen doen zijn bijvoorbeeld:

 • Je draagt uit hoe mooi werken en leren in zorg en welzijn is en enthousiasmeert en informeert geïnteresseerde potentiële en/of reeds in de sector werkende medewerkers over werken in zorg en welzijn.
 • Je informeert geïnteresseerden over kansen en mogelijkheden en verwijst zo nodig door naar activiteiten.
 • Je bent op de hoogte van de cultuur, vacatures en andere mogelijkheden bij de bij Transvorm aangesloten organisaties van jouw subregio.
  Samen met deze aangesloten organisaties en je collega’s, organiseer je informatiebijeenkomsten, banenmarkten, webinars, workshops en andere (sub)regionale evenementen.
 • Je werkt samen met andere (regionale) stakeholders, zoals onderwijs, leerwerkloket, UWV, etc.
 • Je signaleert actuele landelijke en regionale arbeidsmarktontwikkelingen.
 • Je levert een bijdrage aan regionale netwerkbijeenkomsten en regionale werkgroepen.

Aanvullende functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met verschillende doelgroepen en goed in relatiebeheer.
 • Je bent digitaal vaardig.
 • Je bent flexibel in tijd, werkzaamheden en locatie en in het bezit van een auto.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een complex en interessant werkveld, met veel ruimte om zelfstandig te werken én met anderen samen te werken. Daarnaast bieden wij:

 • Werkplekken in het centrum van Tilburg en Eindhoven met geweldig uitzicht en een gefaciliteerde thuiswerkplek.
 • Een team van fijne en kundige collega’s.
 • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. een eindejaarsuitkering en vakantiegeld die beide vergelijkbaar zijn met een maandsalaris.

Wie zijn wij?

Hoe krijgen en houden we voldoende en goed opgeleid personeel? Daar draait het om bij Transvorm. We zijn een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant en werken voor en met de aangesloten organisaties aan strategisch beleid voor arbeidsmarkt, HRM en opleiding. We hebben oog voor actuele ontwikkelingen en delen onze expertise in publicaties, websites, workshops, trainingen, vernieuwende projecten en samenwerkingsplatforms.

Daarnaast voeren we Ontdekdezorg activiteiten uit. Het team Leren en werken organiseert Meet & Greets en webinars en coördineert en bemenst het Ontdekdezorg Contactpunt. Hier krijgen geïnteresseerden informatie over leren en werken in de sector.

Dienstverband

Het betreft een dienstverband van 1 jaar, met uitzicht op verlenging. De functie kan eventueel ook op detacherings- of zzp-basis ingevuld worden.

Werktijden

Werktijden en werkdagen in onderling overleg. Transvorm stimuleert het flexibel werken, waarbij elkaar ontmoeten centraal staat, maar er ook vanuit huis wordt gewerkt.

Salaris

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Salarisindicatie: schaal 50 (€ 3.047,00 tot € 4.324,00 bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van kennis en ervaring.

Meer weten?

Neem contact op met Agnes Wijma of Esther Spooren, via 088 - 1444044 of per e-mail ontdekdezorg@transvorm.org.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag een korte motivatie met cv uiterlijk woensdag 19 juni 2024. Deze kun je sturen naar Monique van de Laar, m.vdlaar@transvorm.org.

Kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdag 27 juni 2024 in Eindhoven. Het tweede gesprek vindt plaats op maandagochtend 1 juli 2024 in Tilburg.