Suzanne van den Borne

Als strategisch adviseur Midden-Brabant ben ik eerste aanspreekpunt voor onze aangesloten organisaties en stakeholders in deze regio. Zij kunnen bij mij terecht voor vragen over en ondersteuning bij de verschillende kennisgebieden van Transvorm en de (gerelateerde) regionale netwerken, samenwerkingsverbanden en projecten.

Ik krijg energie van het verbinden van partijen en word blij als ik mijn steentje bij kan dragen bij het aanjagen en ondersteunen van regionale projecten en samenwerking. Deze kennisdeling en samenwerking is, mijn inziens, in deze tijd noodzakelijk om de complexe arbeidsmarktvraagstukken binnen zorg en welzijn het hoofd te bieden. Bij voorkeur branche-overstijgend, omdat vraagstukken zich niet beperken tot een bepaald domein. Daarnaast kunnen we veel leren van de aanpak van andersoortige organisaties. Dat is soms complex, en (daardoor) tegelijkertijd interessant.

Ik ben trots op de hoeveelheid aan initiatieven in de regio, zowel door zorg- en welzijnsorganisaties individueel, als in samenwerking met elkaar en het onderwijs. Ik zie dat de noodzaak van het anders organiseren van zorg en welzijn wordt gevoeld door organisaties. Er gebeurt ontzettend veel en de mooie voorbeelden, verhalen en enthousiaste professionals die mij hierover informeren, inspireren mij nog dagelijks.

Nieuws

Artikelafbeelding
30 jan 2024
Hoe versterken we de veerkracht en veranderkracht van medewerkers en organisaties in zorg en welzijn in Noord-Brabant? Dat wil Transvorm ...