Diann de Jong

Vanaf 2009 begint mijn loopbaan bij Transvorm. Zo stond ik nog aan de wieg van www.BrabantZorg.Net en heb ik het ontstaan van het Ontdekdezorg Contactpunt in alle facetten meegemaakt; eerst in de rol van supportteam, later als consulent Leren & werken.

Persoonlijke Ontdekdezorg adviesgesprekken, het geven van een Ontdekdezorg webinar en het coördineren van overige Ontdekdezorg activiteiten vullen een groot deel van mijn agenda. Een fijne en waardevolle rol: belangstellenden een realistisch beeld geven over mogelijkheden binnen zorg en welzijn.

Ik zet mijn creativiteit en flexibiliteit graag in bij het meedenken en realiseren van activiteiten waarbij co-creatie met de betrokken organisaties voorop staat.

Ook mag je mij benaderen wanneer je vragen hebt over het Transvorm Talent Center of het Transvorm Loopbaan Portal. Aangesloten organisaties, stakeholders en opleiders weten mij te vinden bij vragen over instroomactiviteiten, beeldvorming en imago en behoud.

Blogs

Artikelafbeelding
30 augustus 2022
Als consulent leren en werken ga ik in gesprek met belangstellenden voor zorg en welzijn. Vragen als ‘Hoe kom ik aan een baan ...