Sanne Schoolmeesters

Ik werk als strategisch adviseur/projectleider West-Brabant bij Transvorm. Een uitdagende baan in een boeiende sector. Om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt van zorg en welzijn is optimale samenwerking tussen verschillende partijen en innovatie wat mij betreft een must! Dit hebben we de afgelopen jaren concreet neergezet door het opzetten van onder andere de Health Innovation School- Implementation. Een mooie samenwerking tussen innovatiepartijen, onderwijs en werkgeversorganisatie.

Organisaties kunnen bij mij terecht voor vragen, meedenken, inspiratie op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs in zorg en welzijn. Ik houd me met name bezig met vraagstukken rondom onderwijsvernieuwing, innovatie en behoud.

Samenwerken is voor mij het lef hebben om echt samen dingen te doen en over de organisatiegrenzen heen durven kijken. Alleen samen komen we verder! Ik denk en doe graag mee in regionale projecten en initiatieven. Uiteindelijk gezamenlijke successen vieren geeft me erg veel energie.

Blogs

Artikelafbeelding
20 juli 2022
Het initiatief Health Innovation School – Implementation (HIS-I) is benoemd tot Koploper door Actie Leer Netwerk.  

Nieuws

Artikelafbeelding
26 feb 2024
Innovatie speelt een belangrijke rol in het terugdringen van de zorgvraag, het verlichten van de werkdruk én het beheersen van de ...