Innoveren
Onderzoek

Transvorm Inspiratie Podcast

Artikelafbeelding

Hoe krijg je sociale en technologische innovaties écht van de grond? In de reeks Transvorm Inspiratie Podcast spreken we vijf Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties over hun innovatiereizen. Luister je mee?

Voor de zorg van de toekomst hebben we sociale en technologische innovaties nodig om het werk beter te organiseren. Dat ontlast zorgprofessionals en maakt het werk leuker. Tegelijkertijd is het implementeren van innovaties in zorg en welzijn een complexe reis. Eén reis waar het op verschillende momenten mis kan gaan, maar waar je gedurende de reis ook veel leert.

In de reeks ‘Transvorm Inspiratie Podcast’ (TIP) spreken we vijf organisaties over hun innovatiereizen. Over innovaties die je misschien al kent, met observaties en lessen die je nog niet eerder hoorde. Hoe is het gelukt om deze innovatie in de organisatie van de grond te krijgen? Wat heeft gewerkt en wat juist niet? Leerzame gesprekken van nog geen 30 minuten die jou als innovator weer met nieuwe zin en tips op pad laten gaan.

Afleveringen

Luister naar de podcast en abonneer je op ons kanaal via Spotify of Apple Podcasts of in je andere facoriete podcastapp.

Zelf aan de slag met innovatie?

Tips podcasr