Behouden
Kennis

In actie voor veilig, energiek en gezond werken

Artikelafbeelding

Hoe maak je het werk eenvoudiger, minder belastend en beter behapbaar voor je medewerkers? Gezond & Zeker is hét kennisplatform dat je helpt bij dit soort thema’s.

Agressie op de werkvloer, psychosociale arbeidsbelasting, werkdruk, mantelzorg of bijvoorbeeld de overgang. Dit zijn allemaal thema’s die kunnen leiden tot ziekte, verzuim en uitval bij zorg- en welzijnsmedewerkers. De kenniswebsite Gezond & Zeker staat vol met verfrissende en praktische handvatten die direct toepasbaar zijn voor medewerkers op de werkvloer.

Je kunt bij gezond & Zeker terecht voor:

  • Praktische tools
  • E-learnings
  • Tips
  • Praktijkvoorbeelden
  • Inspirerende bijeenkomsten

Gebruiksboekje en BlijfGezond Boekje

Twee boekjes vol praktische tips over gezond en vitaal blijven en over het goed gebruiken van hulpmiddelen. Kosteloos te bestellen voor organisaties die bij Transvorm zijn aangesloten. Stuur een mail naar projectleider Rene van Trijp met het aantal boekjes dat je wil ontvangen.

Of bekijk de boekjes online:
Gebruiksboekje
BlijfGezond

Beleidsspiegels Gezond & Zeker

Voldoet het beleid voor fysieke en psychosociale arbeidsbelasting binnen jouw organisatie aan de landelijke richtlijnen? Check het eenvoudig met de digitale beleidsspiegels: beleidsspiegel fysieke belasting en beleidsspiegel psychosociale arbeidsbelasting

Gezond & Zeker Innovatiedag

Op 13 mei 2024 zijn alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden, HR-professionals en P&O- en ARBO-professionals van harte welkom in het NBC Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Meer informatie of inschrijven