Nieuwe website Transvorm live

Artikelafbeelding

De nieuwe website van Transvorm is live. De website is toegankelijk en overzichtelijk zodat organisaties gemakkelijker en meer informatie kunnen vinden over de arbeidsmarkt in zorg en welzijn in Brabant. 

Terug naar Nieuws

Met de volledig vernieuwde website in onze nieuwe huisstijl zetten we onze rol als kennisbrenger, netwerkorganisatie en aanjager van vernieuwing nog steviger neer.

Kennis in verschillende vormen

Bij Transvorm ontwikkelen, verzamelen, bundelen en verspreiden we kennis over werken in zorg en welzijn. Dat zie je terug in de informatie, tools, projecten en netwerken binnen de thema’s Werven, Behouden, Innoveren en Samenwerken. Ontdek welke inspirerende bijeenkomsten er op de agenda staan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ook een gloednieuw magazine

We trappen het nieuwe jaar niet alleen af met een nieuwe website, maar ook met een gloednieuw relatiemagazine: Transvorm Magazine. Bekijk hier de digitale versie.

Heeft je organisatie het magazine niet ontvangen? Vraag kosteloos de eerste editie aan, dan zorgen wij dat je voortaan drie keer per jaar het blad in je brievenbus krijgt. Mail je contactgegevens (naam, organisatie en adres) naar info@transvorm.org.