Kennis

Transvorm Podcast

De arbeidsmarkt zorg en welzijn verandert. Samen met de bij ons aangesloten organisaties zetten we stappen om de toekomst van de sector in Noord-Brabant vorm te geven. In onze podcastseries delen we inspirerende voorbeelden en visies die laten zien hoe de regio zich inzet voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt zorg en welzijn.

Toekomst van werk: regionale samenwerking

Wat doen werkgevers uit Noord-Brabant om deze transformatie mogelijk te maken? In de podcastreeks ‘De toekomst van werk’ spreken we bestuurders en professionals uit de sector. Samenwerken en over de grenzen van de eigen organisatie kijken, resulteren in mooie praktijkvoorbeelden.

Luisteren en abonneren

Abonneer je via Spotify of jouw andere favoriete podcastapp.

Transvorm Inspiratie Podcast

Voor de zorg van de toekomst hebben we sociale en technologische innovaties nodig om het werk beter te organiseren. In de reeks ‘Transvorm Inspiratie Podcast’ (TIP) spreken we vijf organisaties over hun innovatiereizen. Over innovaties die je misschien al kent, met observaties en lessen die je nog niet eerder hoorde. Leerzame gesprekken van nog geen 30 minuten die jou als innovator weer met nieuwe zin en tips op pad laten gaan.

Meer informatie?

Zelf een podcast opnemen

Podcasts zijn een goede manier op mensen kennis te laten maken met je organisatie. Daarom kun je nu gratis een podcast opnemen om de werving van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie?