Werven

Vernieuwing BrabantZorg.Net

Artikelafbeelding

We blijven BrabantZorg.Net verbeteren. Met BrabantZorg.Net zoeken we samen naar de juiste kandidaten voor vacatures in zorg en welzijn.

Terug naar Nieuws

Dus zijn goede resultaten in zoekmachines en een prettig gebruik op alle soorten apparaten belangrijk. Ook wil je weten hoe goed je vacatures het doen. Tot nu toe stuurden we daarvoor Google Analytics-rapportages aan hen die dat wilden.

Nieuwbouw

De ontwikkelingen in bouw en gebruik van websites gaan snel. We werken daarom aan een nieuw BrabantZorg.Net, met een complete facelift en nieuwe techniek, gebouwd door Tuesday Multimedia.

De keuze voor Tuesday heeft een aantal voordelen. Zes regionale werkgeversorganisaties gingen ons voor, dus bouwen we verder op de ervaringen en wensen van honderden organisaties in zorg en welzijn. In de nieuwe vacaturesite beheer je je organisatiepagina zelf, en gebruik je daarvoor bijvoorbeeld video's. De bezoekerscijfers van je vacatures vind je voortaan direct in de beheeromgeving. Daarmee is het mogelijk om de kwaliteit van je vacatures te toetsen aan de praktijk. En regio-overschrijdende organisaties kunnen met één systeem meerdere vacaturesites bedienen.

Planning

We houden je op de hoogte van de voortgang van de nieuwbouw en de stappen die we gaan zetten voor een vlekkeloze overgang. Jij en de beheerders van je organisaties ontvangen op tijd een planning van de livegang en toegang tot de nieuwe site, om hem te leren kennen en testen.

Koppelingen

Heeft jouw organisatie een automatische koppeling tussen BrabantZorg.Net en het ATS/HRM-systeem? Die koppeling verandert. De meeste leveranciers van die koppelingen zijn op de hoogte. Vraag je leverancier of ze contact met BrabantZorg.Net hebben. Is dat niet het geval? Laat ons weten wie je leverancier is!

Meer weten?

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bellen (tussen 9:00 – 13:00 uur) op 088-1444007 of mailen: brabantzorgnet@transvorm.org.