Werven

Naar een nieuwe BrabantZorg.Net

Artikelafbeelding

Eind oktober vindt de livegang van de vernieuwde vacaturewebsite Brabantzorg.Net plaats. Een feestelijk moment dat vraagt om een goede voorbereiding. We willen samen met jou zorgen voor een soepele overgang.

Terug naar Nieuws

Verbeteringen en veranderingen

We informeerden je eerder over de vernieuwing van onze vacaturesite BrabantZorg.Net.


De nieuwe website heeft een overzichtelijk dashboard en contentmanagementsysteem (Jobchain), gebouwd op de ervaringen en wensen van honderden organisaties in zorg en welzijn. Daar vind je ook bezoekerscijfers over het bereik van je vacatures.


Met de nieuwe website kun je nu zelf de organisatiepagina beheren. Dat biedt mogelijkheden voor je wervingscampagnes en wensen zoals eigen opmaak en tonen van video’s.

Er zijn aanpassingen gedaan in de lijstjes van functiecategorieën, opleidingsniveaus en soorten vacatures. In de nieuwe site kan per vacature gekozen worden uit:

  • een vaste locatie;
  • een adres naar keuze.

Bekijken en verhuizen

Om de verhuizing goed te laten verlopen zetten we de volgende stappen:

  • Contactpersonen en beheerders van vacatures en activiteiten op BrabantZorg.Net ontvingen een mailing met login-gegevens. Daarmee kunnen ze de testversie van de website bekijken en feedback.
  • Beheerders van de vacatures en activiteiten kregen ook de login van het contentmanagementsysteem Jobchain, Daarmee kunnen ze de organisatiepagina aanpassen en het plaatsen van vacatures en activiteiten uitproberen.
  • Vanaf vrijdag 20 oktober om 17:00 uur kunnen er tijdelijk geen nieuwe vacatures en activiteiten geplaatst worden.
  • Op dinsdag 24 oktober gaat de nieuwe website live.

Webinar

Wil je dieper ingaan op de veranderingen en mogelijkheden van BrabantZorg.Net? We organiseren webinars met een rondleiding en mogelijkheid tot het stellen van vragen op dinsdag 26 september en dinsdag 3 oktober.

Koppeling van HRM-systeem met BrabantZorg.Net

Heeft je organisatie een automatische koppeling tussen BrabantZorg.Net en je HRM-systeem? Die koppeling moet aangepast worden. Daar zijn kosten aan verbonden. Vraag je leverancier of ze contact met BrabantZorg.Net hebben. Zij zijn je aanspreekpunt bij vragen en aanpassingen.

Feedback of meer weten?

Bel ons met vragen of opmerkingen op 088-1444007 (op werkdagen tussen 9:00 – 13:00 uur) of mail brabantzorgnet@transvorm.org.