Innoveren

Luister naar de Transvorm Inspiratie Podcast

Artikelafbeelding

Hoe krijg je sociale en technologische innovaties écht van de grond? In de reeks Transvorm Inspiratie Podcast spreken we vijf Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties over hun innovatiereizen. De eerste aflevering staat nu online!

Terug naar Nieuws

Voor de zorg van de toekomst hebben we sociale en technologische innovaties nodig om het werk beter te organiseren. Dat ontlast zorg en welzijnsprofessionals en maakt het werk leuker. Tegelijkertijd is het implementeren van innovaties complex. In de reeks ‘Transvorm Inspiratie Podcast’ (TIP) spreken we vijf organisaties over hun innovatiereizen. Over innovaties die je misschien al kent, met observaties en lessen die je nog niet eerder hoorde.

Vanaf november tot en met februari publiceren we de vijf afleveringen, waarin zorginnovatoren van organisaties RIBW Brabant, Savant zorg, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kempenhaeghe en Mijzo vertellen over hun innovatiereis.

Eerste aflevering

Luister nu naar de eerste aflevering waarin Dirk van Haren van RIBW Brabant en Marlous de Waard vertellen over de inzet van de Medido. RIBW Brabant is een van de eerste geestelijke gezondheidszorgorganisaties die deze automatische medicijndispenser inzet. Hoe zorg je ervoor dat een innovatie, die oorspronkelijk voor een andere branche is gemaakt, werkt voor jouw organisatie?

Beluister hier de hele aflevering.

Alle afleveringen:

#2 Luister hier naar de tweede aflevering met Savant Zorg.
#3 Luister hier naar de derde aflevering met Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Abonneer je op de podcast

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan op onze podcast via Spotify of Apple Podcasts.

Meer lezen over de podcast, en over de innovatiereizen van de zorg- en welzijnsorganisaties? Op deze pagina plaatsen we van elke aflevering een factsheet met extra informatie.