Innoveren

Luister naar de Transvorm Inspiratie Podcast

Artikelafbeelding

Hoe krijg je sociale en technologische innovaties écht van de grond? In de reeks Transvorm Inspiratie Podcast spreken we vijf Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties over hun innovatiereizen. De eerste aflevering staat nu online!

Voor de zorg van de toekomst hebben we sociale en technologische innovaties nodig om het werk beter te organiseren. Dat ontlast zorg en welzijnsprofessionals en maakt het werk leuker. Tegelijkertijd is het implementeren van innovaties complex. In de reeks ‘Transvorm Inspiratie Podcast’ (TIP) spreken we vijf organisaties over hun innovatiereizen. Over innovaties die je misschien al kent, met observaties en lessen die je nog niet eerder hoorde.

Vanaf november tot en met februari publiceren we de vijf afleveringen, waarin zorginnovatoren van organisaties RIBW Brabant, Savant zorg, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Kempenhaeghe en Mijzo vertellen over hun innovatiereis.

Abonneer je op de podcast

De vijf afleveringen zijn nu te luistereren via je favoriete podcastkanaal. Abonneer je op onze podcast via Spotify of Apple Podcasts.

Meer lezen over de podcast, en over de innovatiereizen van de zorg- en welzijnsorganisaties? Op deze pagina vind je alle informatie!