Behouden

Gezond & Zeker komt naar Eindhoven!

Artikelafbeelding

Op 3 april vindt de Gezond & Zeker Regiodag in het Parktheater in Eindhoven plaats. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit Brabant en Limburg zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Terug naar Nieuws

Workshops

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je kiezen uit verschillende workshops tijdens twee rondes. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere rouw en verlies, haptonomie en het omgaan met lastig en dwingend gedrag. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met een prachtig theaterstuk door het Matzer theater. In hun voorstelling ‘Broos’ nemen zij je mee in wat het betekent om naast je werk ook mantelzorger te zijn.

De inschrijving is geopend!

Kijk op de website voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. Leden van Transvorm krijgen korting op de toegang.

Wil je weten wat je kunt verwachten op een Gezond & Zeker Regiodag? Kijk dan de vlog van zorgprofessional Bram Kemper. Hij bezocht in 2019 de Gezond & Zeker Regiodag in Leiden.