Werven

Contactpunt: Ik Zorg. wordt Ontdekdezorg

Artikelafbeelding

Met de nieuwe campagne Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen, passen we ook de naam van het Ik Zorg. Contactpunt aan.

De landelijke publiekscampagne Ik Zorg. gaven we geïnteresseerden een enthousiast en realistisch beeld van werken in zorg en welzijn. Daarop aansluitend ontwikkelden de samenwerkende werkgeversorganisaties, waaronder Transvorm, de activeringscampagne Ontdekdezorg. Met die campagne laten we geïnteresseerde zij-instromers en herintreders stappen zetten op weg naar leren en werken in de zorg en welzijn. Het Ik Zorg. Contactpunt speelt daarin een belangrijke rol.

Van Ik Zorg. naar Ontdekdezorg Contactpunt

Met de nieuwe campagne ‘Ontdekdezorg. Zoals we dat in Brabant doen’ passen we ook de naam van het Ik Zorg. Contactpunt aan. Daarmee ontstaat er een logische samenhang tussen de landelijke en Brabantbrede Ontdekdezorg-campagne, de website over leren en werken (OntdekdezorgBrabant.nl) en het Contactpunt.

Op dinsdag 24 oktober presenteren we niet alleen een Brabantbrede wervingscampagne, maar ook het nieuwe (en vertrouwde) Ontdekdezorg Contactpunt. De samenwerking met jou en de werkwijze van het Contactpunt blijven hetzelfde.

Contact

Heb je een vraag over de naamswijziging van het Ontdekdezorg Contactpunt of wil je meer weten over de campagne? Neem dan contact op met projectleider Marlous van Os.